gallery/logo körülvágott

MÁCSAI ANITA SZÉPSÉGSZALON

gallery/facebook
gallery/_dsc5969
„A divat változik, a stílus örök.”    Coco Chanel
gallery/lenövés 1
gallery/lenövés 2
gallery/lenövés 3

Az alábbi fotókon átlagban 4-5-6 hetes hibátlan lenövések láthatók.

Ezzel is csak azt szeretném szemléltetni, mennyire fontos számomra a minőségi munka.

- a bal kéz natúr, saját köröm felülete­

 

- a jobb kézen pedig a Japán manikűr kezelést követően

gallery/japán manikűr
gallery/tönkretett köröm
gallery/tönkretett köröm szép lett
gallery/17692238_1007724425995582_545879545_o
gallery/lenövés 4
gallery/lenövés 5
gallery/lenövés 6

További fotókért kérlek látogasd meg facebook oldalunkat.

Szolgáltatásaim közül néhányat megemlítenék

 • manikűr
 • japán manikűr
 • pedikűr
 • pedizselé
 • paraffinos kéz- és lábápolás
 • saját köröm megerősítése
 • gél lakkal, zselével és porcelánnal is dolgozom
 • műköröm építése
 • alkalmi körmök készítése
 • egyedi kézzel készült ékszereket készítek, akár a körmökhöz, vagy egy alkalomhoz illőt
 • a minták készülhetnek: akrillal, gél lakkal, zselés festéssel, 3d zselével, porcelánnal, nyomdával… a lehetőségek határtalanok.

Buzás Melinda vagyok, 2012-ben végeztem Manikűr,- Pedikűr és Műköröm építőként. Szeretem a szakmámat, ami egyben a hobbim és a hivatásom is.


Folyamatosan, naprakészen képzem magam, követem az adott trendet és divatot, ezt bizonyítja számos technikai - és díszítő oklevél, valamint kiemelném a Körmös Diplomát, a Szalon Technikusi szintet igazoló okleveleket és a Szakoktatói végzettségemet is.

Japán manikűr - A titkos eljárás

Bejelentkezés a  30/719-2046 számon

Buzás Melindánál.

Kellemes, nyugodt környezetben, egyedi szolgáltatásokkal és szeretettel várom meglévő és új vendégeimet Szekszárdon a Dienes Valéria u. 14. szám alatti szépségszalonban.

Itt az látható, amint egy tönkretett körmöt gyönyörűvé és egészségessé varázsoltam.

Ennek szellemében professzionális, minőségi alapanyagokkal, gépekkel dolgozom, minőségi, precíz munkát végzek.

A következő galériában pedig néhány jellegzetes munkámat gyűjtöttem össze, a teljesség igénye nélkül.

Vallom, hogy :
Az olcsó körmös, nem minőségi körmös
A minőségi körmös nem olcsó.
A gyors körmös lényeges lépéseket hagyhat ki,
A precíz körmös nem gyors.

A Japán manikűrt mintegy négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. A császár udvarhölgyei, de ...még a kiszolgáló személyzet is kifogástalan körmöket viselt, így a napi öltözék, smink és hajviselet mellett a körmök állapotára is rendkívül odafigyeltek. A körmök állapota mindig elárulta a tulajdonosa társadalmi és anyagi helyzetét - igazából ez manapság sincs másként. Az igényes hölgyek nemrégiben ismét elővették a japán módszert, a polírozó manikűrt, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Ez a nemrégiben ismét felfedezett titok adja hát a kezelés után a körmöknek a csodálatos rózsaszín fényt és azt a finom csillogást, amit egy igazgyöngy tud talán csak felülmúlni.


A szintetikus anyagoktól való viszolygás sok igényes hölgyet tartott távol mégis a manikűr szalonoktól. Mostanra azonban a Japán manikűr eljárás azonban egy olyan különleges kényeztetést kínál ezeknek a vendégeknek is, amit nem csupán kézen, hanem lábon is kiváló, látványos eredménnyel lehet alkalmazni. A Japán manikűr a kezelés során visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. A speciális, még ma is titkos összetevői méhviaszt (propoliszt, ásványi anyagokat (Ka, Na, Mg) valamint A,B,E vitamint tartalmaz) is tartalmaznak, valamint olyan apró koptató részecskéket, amik a megtisztított körömfelületet alaposan elsimítják, minden egyenetlenséget eltüntetnek. Ezáltal a körmök ellenállnak a mechanikai érintkezésből adódó kopásnak, a fényük 6-12 napig megmarad. A kezelést érdemes a körmök állapotától függetlenül 2 hetente megismételni, a tartós eredmény érdekében. Ennek hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz.


A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok pedig mindenféle vegyi anyagtól mentesek.


A Japán manikűr különösen hatékony erősítő hatással bír vékony, töredezett körömlemez esetén, tartós műköröm viselése után vagy extrém igénybevétel esetén.

Fotókon is szemlélteve: