gallery/logo körülvágott

MÁCSAI ANITA SZÉPSÉGSZALON

gallery/facebook
" Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember máson segít, egyben önmagán is segít."
 
Ralph Waldo Emerson
gallery/_dsc4604
gallery/gyógymasszőr_1

A masszázsról:

A pilatesről:

gallery/pilates 1_1

­Bagdi Erzsébet vagyok, gyógymasszőr és pilates oktató. A pilates oktatói képzést Pesten, a gyógymasszőr tanfolyamot Pécsett végeztem.

Mind a pilatesben, mind a masszázsban egyidejűleg megtaláltam a munkám és a hobbim. Ezért nagyon szerencsésnek érzem magam.

A mai rohanó, túlfeszített világban szükség van a kikapcsolódásra akár „csak” egy órára is. Azt tapasztalom, hogy az emberek egyre inkább megengedik maguknak az ilyen típusú lazítást, „mert megérdemlem!” felkiáltással.

A masszázs passzív pihenést, míg a pilates torna aktív kikapcsolódást nyújt.

A masszázs emberi testet érő mechanikai behatások eredményeképp hatást gyakorol a bőrre, a bőr alatti kötőszövetre, az izmokra, a vér és nyirokkeringésre, a belső szervekre és az idegrendszerre. E hatások lehetnek közvetlenek vagy közvetettek.

Pilates torna rehabilitációs célra is kiváló, és egyben kitűnő edzési módszer. Nagyszerű sportolási lehetőség, miközben kíméli az ízületeket. Karcsú, hosszanti izomzat kialakításában segít, és a mozgásformának köszönhetően gyorsul az anyagcsere. Rendszeres pilates tornával jelentősen fejlődik a testtudat, javul az egyensúlyi és a koordinációs készség. Nem mellékes hatása a mentális fittség, hiszen az edzések kitűnő alkalmat adnak a stressz csökkentésére.

Jelenleg az alábbi kezeléseket kínálom vendégeimnek:

gyógy - frissítő masszázs (30 perc, ill. 60 perc)
 

mézes masszázs (30 perc, ill. 60 perc)

 

alakformáló masszázs (60 perc)

Folyamatosan képzem magam, így ez a kínálatom hamarosan új szolgáltatásokkal fog bővülni.

­E két szolgáltatásomat komplexen is tudom alkalmazni. Hiszen teljes mértékben kiegészítik egymást. Jelentősen tudom enyhíteni a mindennapi gondok által okozott stresszt, izomfeszülést, lelki gondokat. Hiszem, hogy minden testi tünet mögött, van valamilyen lelki gond. 

Mindkettőt ajánlom kortól, nemtől függetlenül azoknak az embereknek, akiknek mozgásszervi, lelki problémái vannak, vagy csak kikapcsolódni szeretnének. Valamint a testformájukkal elégedetlen hölgyeknek és uraknak. 

A 60 perc hosszú pilates edzéseket Tolnán tartom

a Bajcsy Zs. utca 11. szám alatt

(a Tűzoltóság mögött),

minden hétfőn és pénteken 18:45 - 19:45 időpontban.

Sok szeretettel várok minden lazulni, kikapcsolódni vágyó vendéget Szekszárdon a Dienes Valéria u. 14. szám alatti szépségszalonban.

 

Bejelentkezés a  70/931-6044 számon

Bagdi Erzsébetnél.