gallery/logo körülvágott

MÁCSAI ANITA SZÉPSÉGSZALON

gallery/facebook
gallery/_dsc5893

Máté Liza vagyok. 2015. júniusában végeztem fodrászként. Imádom a szakmámat, ez a hobbim, a hivatásom. Vallom azt a nézetet, miszerint mindenben meg kell látni a jót. Véleményem szerint minden ember csodálatos, ám sokan nem veszik észre magukban. A Sors úgy alakította életemet, hogy ezen az örömmel teli, varázslatos úton járjak, és megmutassam az embereknek a bennük rejlő szépséget. Én pedig teszem ezt legjobb tudásom szerint.

gallery/fodrász 3_1

Szolgáltatásom különlegessége abban rejlik, hogy a professzionális szolgáltatást igénylőknek a L’OREAL Professionel vezető szépségipari világmárka termékeivel nyújtok exkluzív élményt. Nemrég csatlakoztam a Salon Expert fodrászszalonokhoz.

gallery/salon_expert_630

 A Salon Expert fodrászszalonokra jellemző, hogy: 

  • garantáltan kiváló minőségű, professzionális szolgáltatásokban részesül
  • korunk trendjeinek köszönhetően megismerheti a hajformázás teljesen új színvonalát
  • egyéni szükségleteinek legjobban megfelelő, mélyreható hajápolásban részesülhet
  • konzultációk és hajdiagnózis, valamint a személyiségével legjobban összhangban lévő termék-, és stílustanácsadás vár Önre
  • élvezze a szalonban tett látogatás élményét, és a különleges odafigyelést
  • fedezze fel a L’Oréal Professionnel támogatásával kialakított rendkívül kellemes környezetet

Aki viszont a BIO vonalat követi, 100%- ban natur anyagokkal kaphat teljeskörű szolgáltatást (beleértve a hajfestést is). 

­

Híve vagyok a precíz munka fontosságának, annak, hogy bármit lehet művészi szintre emelni és mindig van hova fejlődni. Úgy gondolom, ennek alappillére a továbbképzéseken való rendszeres részvétel, melynek minden erőmmel igyekszem eleget tenni.

„Mi, mai emberek ritkán tudunk megvalósítani valamit. Bármiről lehet szó: jó párkapcsolatról, hivatásbeli sikerről, pénzkeresetről vagy a Himalája megmászásáról. Először minden belül történik meg. Nem amikor vágysz rá – az még könnyen megy. Hanem akkor, amikor átlátod: mit kell tenned érte, és megtalálod magadban azt a kérlelhetetlen Varázslót, aki meg is teszi. Bármilyen nehéz, bármennyi kudarccal jár, és bármennyi időbe kerül.”
Müller Péter

Sok szeretettel várok minden lazulni, kikapcsolódni vágyó vendéget Szekszárdon a Dienes Valéria u. 14. szám alatti szépségszalonban..

Bejelentkezés a  20/371-9227 számon

Máté Lizánál.

Hajvágás + 100% BIO hajpakolás = Élettel teli, egészséges, gyönyörű haj